El CONCA atorga el Premi Nacional de Cultura a Los Galindos

El Consell NAcional de Cultura de CAtalunya (CONCA) ha fet públic avui els guanyadors dells Premis Nacionals de Cultura, i enguany ha premiat a la companyia de circ Los Galindos, a qui felicitem des de l'APCC. El CONCA ha decidit premiar a la companyia de MArcel Escolano i Bet Garrell pel "seu enginy creatiu en els àmbits del circ i de les arts de carrer, fruit d’una constant voluntat de recerca i ànim de risc en l’expressió escènica circense".

El CONCA destaca que han estat "pioners en la incorporació del trapezi volant en els seus espectacles" i que  "han desenvolupat un llenguatge singular i proper a tots els públics que s’ha vist enriquit al llarg dels anys amb la col·laboració de grans professionals com Rogelio Rivel, Joan Armengol o Jean Palacy".

"La companyia, que enguany celebra els 25 anys, s’ha consolidat com a referent en l’àmbit nacional i internacional amb propostes artístiques en les quals l’emoció, l’humor i la faula fan de les realitats de la vida un espectacle compartit d’abast popular". 

Els altres Premis Nacionals de Cultura 2016 són: Antònia Vicens, Enrique Vila-MAtas, Josep M.Aragonés i Rosa Fusté (Antaviana Films), Lola BAdia, el Centre de Documentació de Patrimoni i Memòria / Carrutxa, Dani Karavan, el Quartet Casals, Clara segura i Joan J.Guillén.
 

La companyia celebra enguany el seu 25è aniversari

Compartiu aquesta notícia