Enllaç: Trobada entre gestors culturals i artistes

Les associacions professionals de les arts escèniques i la gestió cultural organitzen una jornada el pròxim 9 de maig perquè artistes i gestors culturals es puguin trobar i compartir projectes. Enllaç neix de la voluntat de trobada entre aquests dos tipus de professionals, per tal de conèixer bé la feina que fans uns i altres perquè els dos se’n puguin beneficiar. Aquesta jornada vol trencar amb cert estereotip establert sobre la relació complexa entre els dos tipus de perfils, agents culturals que en definitiva treballen pels mateixos objectius.

Enllaç tindrà lloc el 9 de maig a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats, i està organitzada per la TTP, l’AADPC, l’APdC, l’APGCC i l’APCC: les diferents entitats de professionals de les arts escèniques i l'Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya.

La jornada començarà a les 16h amb una taula rodona en què es donaran a conèixer exemples d’aliances entre artistes i gestors. Els casos que es presentaran seran Sol Picó i Pia Mazuela, de Sol Pico cia de dansa, cia de Danza Mar Gómez, Ponent Street i Campi qui pugui amb Cristina García, i Agnès Forn, encarregada de producció i management del clown Leandre i l’artista de circ Joan Català.

Despréss’ha previst un espai perquè els artistes i gestors/es participants a la jornada es puguin conèixer. Per facilitar la trobada prèviament s'enviarà als uns i els altres els perfils dels assistents.

Per part de les associacions de professionals de les arts escèniques, s’obre una convocatòria per a les companyies i artistes que vulguin participar a la jornada i que requereixin serveis de gestió culturalInscriviu-vos en aquest formulari i envieu la vostra foto(la farem servir per facilitar la relació entre els participants) a pindolaesceniques(ELIMINAR)@gmail.com abans del 10 d’abril.  Només s'acceptaran les inscripcions dels professionals que ens hagin fet arribar tota la informació demanada a través del formulari.

Paral·lelament s'obrirà una altra convocatòria per a gestors culturals.


Trobada gratuïta pels socis de l'APGCC, l'APdC, l'APCC, la TPP i l'AADPC. 5€ per no socis. Places limitades.

IMPORTANT - A data de 8 d'abril s'ha obert llista d'espera per a la convocatòria d'artistes.

Jornada per a artistes que tinguin problemes en la gestió dels seus projectes artístics

Compartiu aquesta notícia