L'agenda del Dia mundial del Circ recull més de 50 propostes

El Dia mundial del Circ es celebra el pròxim 16 d’abril i per aquest tothom el pugui celebrar l’APCC ha fet un recull de propostes (tallers, casals, exposicions i espectacles) que tindran lloc a Catalunya del 2 al 17 d’abril. En total, més de 50 activitats de circ per tota la geografia que inclouen circ en familia, mostres fotogràfiques, espectacles familiars, de companyies locals i internacionals. L’objectiu d’aquesta agenda és difondre les activitats que tenen lloc en aquestes dates per tal que es doni a conèixer l’agenda del circ existent i els actes organitzats amb motiu del Dia Mundial del Circ 2016.

Aquesta agenda està disponible aquí, de forma online, perquè pugueu consultar tota la informació amb els enllaços a la nostra agenda, i també en paper a diferents espais de circ i teatres. S'ha elaborat amb la informació rebuda pels artistes i professionals del sector.


La celebració del Dia Mundial del Circ a càrrec de l’APCC tindrà lloc a Vilanova i la Geltrú, on l’escola de circ Saltimbanqui ha organitzat tota una sèrie d’activitats com espectacles de circ a la gorra i tallers.


Trobareu més informació a la secció d’agenda i notícies de la nostra web.
 

L'APCC ha reunit els tallers, casals i espectacles de circ que tindran lloc al volant del DMC 2016

Compartiu aquesta notícia