Vilanova i la Geltrú acull la celebració central del Dia Mundial del Circ a Catalunya

El pròxim dissabte 16 d'abril Vilanova i la Geltrú acollirà la celebració central a Catalunya del Dia Mundial del Circ, de la mà de l'APCC i l'EScola de Circ Saltimbanqui i la col·laboració de l'Ajuntament de la ciutat. Durant tota la jornada i fins a les 2 de la nit tindran lloc tallers de circ i espectacles a la gorra de companyies nacionals i internacionals a diferents espais de la ciutat. També es llegirà el manifest reivindicatiu del sector del circ, a càrrec de la pallassa Marceline Kahn de la cia Los Excéntricos. A la nit, clourà la jornada un combinat de circ.

La Xarxa d'Espais de Circ de Catalunya ha decidit enguany celebrar el Dia Mundial del Circ a Vilanova després que l'any passat la seu fos Barcelona, per tal d'estendre la celebració arreu del territori.

El llistat de companyies que podreu trobar a Vilanova el dia 16 d'abril és el següent:Cia. Filigranes, Tela Marinera, Franxi Natra Clowna, Cia. EnContraste, Cia. Penèlope i Aquiles, Zappa Màgic, Cirquet Confetti, Cia. El Cruce, Cia. Plàsmata, BruNo Mad, Maria Cavagnero i Martin, Maël Durand, Manu Superstar, Sonso Clown, Circnauta, Cia. Little Testa, Amelia et Pauline, Alba Comella i Maria Grau i les alumnes de l'Escola Preparatòria de Circ Saltimbanqui.

A més, els dies previs l'Escola de Circ Saltimbanqui ha organitzat diferents activitat que podeu consultar aquí. Destaca que de cara al diumenge 17 d'abril, el teatre Principal de Vilanova i la GEltrú acollirà l'espectacle "Entredós" de la cia Capicua, i del 4 al 16 d'abril s'exposarà el fons de Circ de la Biblioteca ARmand Cardona.

Durant la jornada es llegirà el manifest reivindicatiu del sector a càrrec de Marceline Kahn

Compartiu aquesta notícia