S'obre el termini per accedir al Cicle Formatiu de Grau Mig en "Animació en circ"

L'Escola de Circ Rogelio Rivel ha obert el termini d'inscripcions al Cicle Formatiu de Grau Mig en "Animació en circ", recentment aprovat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat. Es tracta d'un títol propi i com a tal no té efectes acadèmics, encara que no es descarta que pugui ser objecte de reconeixment o convalidació acadèmica més endavant.

Aquesta formació està adreçada a tots aquells i aquelles que vulguin assumir competències professionals per realitzar activitats d’animació en circ i/o per actuar en públic amb números de circ i/o col·laborant amb altres artistes i companyies de circ, esdeveniments, festivals, etc. amb criteris artístics i de seguretat.

El termini d'inscripcions s'acaba el 3 d'abril  i el cicle consta d'un mínim de 2000 hores, impartides en dos anys acadèmics.

El cicle formatiu  està configurat per 10 mòduls professionals;  inclou matèries com col·locació i consciència corporal, dansa i moviment, tècniques d’expressió, acrobàcia a terra i sobre aparells, parada de mans, equilibris acrobàtics i tècniques aèries, posada en escena d’espectacles així com un  mòdul específic corresponent a les hores de pràctiques externes a organitzacions del sector.

Per a accedir a les proves d’accés al cicle formatiu cal disposar del títol de Educació Secundària Obligatòria o, en cas d’haver cursat els estudis a l’estranger, la seva homologació.

L'escola Rogelio Rivel ofereix aquesta formació que dura dos anys, recentment aprovada per la Generalitat

Compartiu aquesta notícia