El Garraf celebra el 120è aniversari del naixement de Charlie Rivel

Cubelles i la comarca del Garraf celebraran aquest cap de setmana els 120è aniversari del naxiement de Charlie Rivel amb una tota una sèrie d'activitats per recordar aquest pallasso  i la seva extensa i reconeguda trajectòria. La majoria d'actes es concentren el 23 d'abril, quan es farà una ofrena floral al seu monument,  i un acte oficial de commemoració amb presència de la filla del clown, Paulina Schumann, a més de taller d'imitadors, i diferents animacions al carrer. Per la tarda, l'Escola de Circ Saltimbanqui de Vilanova i la Geltrú organitza un Taller de clown per a tota la família.
 

A més, durant aquests dies l'Exposició permanent del Pallasso Charlie Rivel oferirà portes obertes i també ha organitzat activitats infantils al voltant de la seva figura, com un conta contes diumenge al matí.

Per la seva banda, el Festival Fes+Chapeau de Sant Pere de Ribes, localitat on va morir Charlie Rivel, celebrarà una taula rodona amb diferents professionals i clowns  per xerrar sobre la seva trajectòria i el papel del clown a la societat.

Diferents actes tindran lloc a Cubelles, Vilanova i Sant Pere de Ribes per recordar el pallasso

Compartiu aquesta notícia