Es publica el llibre “Circ, educació i transformació social: el projecte pedagògic de l’Ateneu Popular 9Barris”

Aquesta setmana s'ha presentat públicament el llibre “Circ, educació i transformació social: el projecte pedagògic de l’Ateneu Popular 9Barris”, que recull l'experiència col·lectiva de tota la comunitat que ha participat en aquest projecte fins ara. El llibre ja està disponible en línia i també a la llibreria Espai Contrabandos.

Com explica el coordinador del llibre, Antonio Alcántara, és fruit del treball comunitari mitjançant el circ com a eina pedagògica i transformadora dins el projecte formatiu de l’Ateneu Popular 9Barris. L'objectiu d'aquest llibre és escriure i presentar el coneixement acumulat "per ser conscients del que fem i ens apodera de forma col•lectiva i en segon perquè aportem una publicació sobre un tema que ens apassiona i que volem compartir amb tothom que hi tingui interés", explica Alcántara.


El llibre “Circ, educació i transformació social: el projecte pedagògic de l’Ateneu Popular 9Barris” ha estat elaborat amb la participació i les aportacions de moltes persones que coneixen el projecte des de dins. Està coeditat per Bidó de Nou Barris i Neret edicions, l’editorial del projecte Art Social, i és el primer volum de la col•lecció Art Social.


Des d’avui el podeu trobar online i físic a la llibreria Espai Contrabandos (Junta de Comerç, 20, BCN) i a partir de la pròxima setmana, també a Jojos Llibres (Via Júlia 48-54, BCN).

Recull l’experiència col•lectiva de tota la comunitat que d’una manera o altra participa en el projecte

Compartiu aquesta notícia