Circus Klezmer torna a Barcelona en la 40ª edició del Festival Grec

L’espectacle Circus Klezmer, una producció del Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular de 9Barris, que ha girat per tot Europa, tornarà a Barcelona en el marc de la 40ª edició del Festival Grec que organitza el Festival Grec. A més, la programació també inclou una producció de La Central del Circ, que barrejarà circ d’avui, pintura i música. Aquesta setmana el festival ha donat a conèixer la seva programació provisional.


Circus Klezmer es va estrenar ara fa 12 anys a Barcelona, dirigit pel clown Adrian Schvarstein. Està inspirat en la música dels jueus del centre d’Europa i en les pintures de colors vius de Marc Chagall. L’acció transcorre durant un casament, durant la cerimònia els protagonistas es trobaran tota mena de problemes i entrebancs entre ells, amb objectes, etc. Durant la seva exhibició a Barcelona, que servirá per tancar la gira de l’espectacle, el muntatge recuperarà alguns dels artistes que n’han format part del repartiment durant aquests anys.


L’altre espectacle de circ, producció del Grec juntament amb La Central del Circ, està coordinat per l’artista de circ Pau Portabella, i barrejarà el circ amb la pintura i la música. Es tracta d’un muntatge pluridisciplinari durant el qual artistes catalans i francesos portaran a escena un seguit d’extractes de peces de circ d’autor.
Podeu consultar la programació aquí
 

La programació inclou també un altre espectacle de circ, producció de La Central del Circ

Compartiu aquesta notícia