Èxit de convocatòria de la jornada Enllaç per a gestors culturals i artistes

Les associacions professionals de les arts escèniques i la gestió cultural organitzen una jornada anomenada Enllaç el pròxim 9 de maig perquè artistes i gestors culturals es puguin trobar i compartir projectes. La convocatòria ha estat un èxit, i ja fa dies que no queden places ni per a gestors ni artistes. En total, han confirmat la seva participació a la trobada més de 80 persones.

Enllaç neix de la voluntat de trobada entre aquests dos tipus de professionals, per tal de conèixer bé la feina que fans uns i altres perquè els dos se’n puguin beneficiar. Aquesta jornada vol trencar amb cert estereotip establert sobre la relació complexa entre els dos tipus de perfils, agents culturals que en definitiva treballen pels mateixos objectius.

Enllaç tindrà lloc el 9 de maig a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats, i està organitzada per la TTP, l’AADPC, l’APdC, l’APGCC i l’APCC: les diferents entitats de professionals de les arts escèniques i l'Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya.

La jornada començarà a les 16h amb una taula rodona en què es donaran a conèixer exemples d’aliances entre artistes i gestors. Els casos que es presentaran seran Sol Picó i Pia Mazuela, de Sol Pico cia de dansa, cia de Danza Mar Gómez, Ponent Street i Campi qui pugui amb Cristina García, i Agnès Forn, encarregada de producció i management del clown Leandre i l’artista de circ Joan Català.

Despréss’ha previst un espai perquè els artistes i gestors/es participants a la jornada es puguin conèixer. Per facilitar la trobada prèviament hem enviat als uns i els altres els perfils dels assistents perquè puguin estudiar els perfils més interessants per als seus projectes respectius.

Horaris de la Jornada:

De 16h a 17:45h: Presentació de casos pràctics i models d’aliances entre artistes i gestors culturals, amb parlaments dels ponents convidats.

De 17:45h a 18h: Pausa per al cafè

De 18h a 20h: Reunions professionals entre artistes i gestors culturals.

Ja no queden places per a la sessió prevista pel dia 9 de maig a Fabra i Coats

Compartiu aquesta notícia