El circ social protagonitza una jornada sobre arts per a la inclusió social

El circ social serà el protagonista de la III Jornada sobre mediació artística que organitza el CONCA, la UB i l'APCC conjuntament. El dimecres 25 de maig, a Arts Santa Mònica, es donaran a conèixer diversos projectes de circ social arreu de Catalunya, s'analitzarà el paper de les arts escèniques en l'àmbit social i es debatrà en una taula rodona final sobre com avaluar aquest tipus de projectes. La jornada és gratuïta i s'aconsella inscriure's, trobareu l'enllaç més avall.

La jornada començarà a les 9h amb una rebuda institucional a càrrec del president de l'APCC, Fabrizio Giannini, el president del CONCA, Carles Duarte, i el vicedegà de Transferència i Relació amb la societat de la FAcultat d'Educació de la UB, Josep Alsina, i després l'artista plàstic i mediador artístic Carlos Criado presentarà la seva ponència sobre "Mediació artística: concepte, contextos i llenguatges".

Durant el matí la directora del màster de Mediació artística Ascensión Moreno exposarà la seva ponència "El circ social a CAtalunya. Presentació de l'avaluació de projectes 2015", i es presentaran els projectes de Pallassos sense fronteres i de l'Ateneu Popular de 9Barris.

Per la tarda serà el torn del projecte de Valldaura Circ, i la jornada acabarà amb una taula rodona sobre l'impacte dels projectes de mediació artística com es duu a terme l'avaluació. Els ponents de la taula són Ramon Vilà, de Valldaura Circ, Eva García, experta en arts escèniques inclusives, Antonio Alcántara, de l'Ateneu Popular 9Barris, i RAmon Castells, del CONCA.

Durant la jornada participaraà Bergamotto on the Road.

Dimecres 25 de maig amb l'organització de l'APCC, el CONCA i la UB

Compartiu aquesta notícia