El Festival Internacional de Pallasses del Circ Cric arriba a la tercera edició

Circ Circ i l’Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera, organitzen la tercera edició del Festival de Pallasses, amb l’objectiu de  confegir  un programa d’activitats, que més enllà dels espectacles de Pallasses, constitueixi un punt de trobada de la comicitat, amb una mirada femenina. El festival tindrà lloc del 31 de maig al 5 de juny a les instal•lacions del Circ Cric.


A partir d’una idea de Tortell Poltrona i Pepa Plana, l’any 2001 es va fer possible el I Festival Internacional de Pallasses d´Andorra, Fòrum de la Comicitat i es van dur a terme 3 edicions més, fins que al 2009 es va estroncar. A partir d’aquell festival n’han sorgit d’altres que actualment segueixen la iniciativa: Clownin Festival de Viena a Aùstria, Red Pearl Women Clown Festival d’Hèlsinki, el Festival Esse Monte de Mulher Palhaça de Rio de Janeiro a Brasil, l’Encontro Internacional de Palhaças de Brasília a Brasil, el Festival Internacional de Palhaças de Recife, a Brasil i el Festival Internacional de Palhaças Bolina de les Açores. I a Barcelona, Almazen, el cicle Very Important Women, és lloc de trobada i viver internacional de pallasses.


Entre els espectacles programats hi ha “The Melting Pot Pourri” amb Los Excéntricos, Las Polis i també la pallassa Gardi Hutter amb el seu espectacle Joana la Valenta. Aquesta artista també oferirà una formació durant la seva estada al Circ Cric.


El festival té com a objectiu potenciar i engrescar a possibles i futures pallasses, i per això crea espais de trobada, intercanvi, debat i reflexió sobre la comicitat femenina (història, actualitat….), dóna visibilitat al treball de les pallasses a través d’espectacles, combinats, fires, open-stage i ofereix informació i facilita l’accés a l´art dels pallass@s.


Podeu consultar tota la programació a l’enllaç que us adjuntem.
 

Del 31 de maig al 5 de juny estan programades Las Polis, Gardi Hutter, Los Excéntricos i un cabaret amb pallasses, entre altres activitats.

Compartiu aquesta notícia