La XXVI Mostra d'Alcoi acull els espectacles de Los Excéntricos i La Industrial Teatrera

La XXVI Mostra d'Alcoi tindrà lloc entre 28 de maig i el 3 de juny i compta amb una programació de 26 companyies i 30 funcions dirigides a tots els públics. Alguns dels espectacles programats corresponen a companyies associades a l'APCC, com Los Excéntricos com el seu Melting Pot Pourri i el nou espectacle de La Industrial Teatrera, Náufragos.

La Mostra d'Alcoi té com a objectiu atreure públic valencià i programadors i distribuidors nacionals (estan previstos uns 140), i també consta de programació de teatre de carrer.

La programació té un marcat accent valencià amb companyies com Otradanza o Bramant Teatre,  i hi serà present l'Associació de Professionals del Circ de la Comunitat Valenciana, que presentarà un combinat de circ contemporani.

Entre les novetats d'aquesta edició, hi haurà un servei de facilitadors, persones de l'organització que facilitaran la torbada entre professionals. Pel que fa al pressupost, ha augmentat dels 156.000 de l'any passat als 180.000 previstos per enguany, al que ha col·laborat  l'augment de l'aportació de la Generalitat.

El festival tindrà lloc entre 28 de maig i el 3 de juny

Compartiu aquesta notícia