El Grec porta els nous espectacles de Pepa Plana, Leandro Mendoza i els pallassos de Rhum

El Festival Grec de Barcelona ha anunciat la totalitat de la seva programació, que enguany inclou set espectacles de circ. Es podran veure els nous espectacles de la pallassa Pepa Plana, “Paradís pintat”, del director Leandro Mendoza,  “Guadual” i dels pallassos de Rhum, que tornen amb “Rhumia”. A nivell internacional, s’han programat els espectacles de circ contemporani Aneckxander i Adrien M/Claire B. A més, després de més de 10 anys de gira torna a representar-se a Barcelona Circus Klezmer d’Adrian Schvarzstein.


Com en d’altres ocasions, el Grec acollirà una nova producció amb La Central del Circ, Skitchos, dirigit per Pau Portabella. Es tracta d’un espectacle pluridisciplinar en què circ d'avui, pintura i música seran els elements centrals i durant el qual cinc artistes catalans i francesos —residents o usuaris de La Central del Circ— portaran a escena un seguit d'extractes de peces de circ d’autor.


Hi col•laboraran un acompanyant artístic, un artista plàstic i un músic, que ocuparan un espai de 12 x 12 metres. Aquest espai estarà recobert d'una gran superfície de paper en la qual els artistes posaran color utilitzant prop de cent litres de pintura. Serà una experiència de creació d’alt impacte visual i volgudament humanista, un muntatge expressiu i ple de color, en el qual el circ utilitzarà el llenguatge de les arts plàstiques per parlar-nos de la seva capacitat de projecció i innovació.


 

Skitchos serà la producció amb La Central del Circ

Compartiu aquesta notícia