El circ social protagonitza una jornada sobre arts per a la inclusió social

El circ social ha estat el protagonista de la III Jornada sobre mediació artística que ham organitzat el CONCA, la UB i l'APCC conjuntament. La sessió va tenir lloc dimecres 25 de maig, a Arts Santa Mònica, i en ella es van donar a conèixer diversos projectes de circ social arreu de Catalunya, es va analitzar el paper de les arts escèniques en l'àmbit social i va debatre en una taula rodona final sobre com avaluar aquest tipus de projectes.


Durant la jornada es van presentar dues ponències, la primera titulada “Mediació artística: concepte, contextos i llenguatges”, a càrrec del mediador artístic Carlos Criado, i la segona sobre “El circ social a Catalunya. Presentació de l’avaluació de projectes 2015”, a càrrec de la directora del màster de mediació artística Ascensión Moreno.


Representants de tres projectes van explicar les seves experiències: Merche Ochoa per Pallassos sense Fronteres, Joan López Vilora de l’Ateneu de 9Barris i Ramon Vilà i Núria Corominas d’Amagalma 7 amb Valldaura Circ.


La jornada va acabar amb una taula rodona sobre l’impacte dels projectes de circ social i com s’ha de dur a terme l’avaluació.
 

L'APCC, el CONCA i la UB han organitzat aquesta sessió

Compartiu aquesta notícia