L’APCC endega una enquesta sobre aspectes com assegurances, fiscalitat o retribucions dels professionals de circ

L’APCC ha elaborat una enquesta sobre aspectes como assegurances, fiscalitat o retribucions dels professionals de circ. Els socis i sòcies de l'APCC rebran aquesta enquesta a partir de la setmana que ve a la seva adreça electrònica. Amb les dades obtingudes s'elaborarà un informe sobre la situació dels professionals de circ de Catalunya en els diferents aspectes tractats. L’APCC es fa ressò així de problemes i dubtes plantejats en reunions de l’assemblea de l’associació i de la Xarxa d’Espais de Circ (XECC).


És molt important doncs que els socis i sòcies contestin aquestes preguntes perquè a partir de les respostes es pugui conèixer la situació real del món del circ en aquests àmbits. L'informe final, que es donarà a conèixer a la tardor d’enguany, permetrà fer un diagnòstic  i plantejar propostes que solucionin problemàtiques actuals i recurrents  del sector com les assegurances (personals o d’espais de circ) o les retribucions dels professionals (en formació, en espectacles o actes públics).

Els socis i sòcies rebran l'enquesta a la seva adreça mail i la podran contestar fins el 24 de juliol. A més a més, estan previstes entrevistes amb altres professionals del circ i l'organització de "focus groups", reunions amb alguns dels enquestats perquè puguin aportar valoracions i opinions en profunditat sobre els temes tractats.

Podeu trucar a la seu de l'APCC per a qualsevol dubte que tingueu a l'hora de respondre l'enquesta.

A partir de l’enquesta s’elaborarà un informe sobre la situació actual de cara a extreure’n propostes per fer front a situacions problemàtiques

Compartiu aquesta notícia