Per amor a l’Hart porta el circ emergent a l’Hospitalet

Del 30 de juny al 2 de juliol arriba a L’Hospitalet la 12ª edició del Festival d’art de carrer a L’Hospitalet de Llobregat, Per amor a l’Hart. L’objectiu del festival és portar les arts escèniques  ermergents, tant a nivell local com internacional, a les places i carrers i generar un espai acollidor, compromès i participatiu. Bipolart organitza aquest festival, que forma part de la Plataforma d'Arts de Carrer.


La programació comença dijous 30 de juny, amb entre d’altres la cia En diciembre i el seu primer espectacle, Purpusii, i després  Manolo Alcántara amb el poètic Rudo. També la dansa estarà present amb Guy Nader i Maria Campos i el seu espectacle Zenith Extract i Quim Bigas i la seva performance Molar.

Divendres Ricky professor de tenis, interpretat per José Luis Redondo, presentarà la programació, qu einclou a la companyies internacionals YZ amb Dans l’arène i la companyia Rasoterra amb La Baleine Volante. Dissabte, entre d’altres espectacles, es podrà veure el Cabaret del festival amb els números de La mambo star, La Fem Fatal, Cia. Estropicio, Yur dance,Cirkonita (mossos de pista), i la música d’Always Drinking Marching Band (Banda del festival).
 

Podeu consultar tota la programació en l'enllaç adjunt.

Rudo, Purpusii o la Baleine Volante, entre els espectacles programats

Compartiu aquesta notícia