Esgotada la segona edició del llibre "El payaso que hay en ti" de Caroline Dream

El llibre “El payaso que hay en ti” de la pallassa Caroline Dream ha venut ja 2.000 exemplars i ha esgotat la seva segona edició. Actualment ja s’ha publicat la tercera edició. El llibre és un manual sobre formació en clown i com ha treballat en aquest camp la pallassa anglesa resident a Barcelona Caroline Dream.


Es tracta d’un llibre pensat tan per a persones que s’inicien en el món del clown com per a pallassos ja professionals, resultat de la investigació  sobre el món del clown i sobre la felicitat.


La versió original del llibre està escrita en castellà. El llibre ha estat traduït a l'anglès (The Clown in You), i actualment s'està traduint al portuguès i al català.


Caroline Dream (Regne Unit, 1962) és llicenciada en Teatre per la Universitat deExeter i formada en Fooltime Circus School, resideix a Barcelona (Espanya) des de 1989. Pallassa des de 1985, s'ha format amb els millors mestres i ha actuat en teatres i festivals de tota Europa. Es dedica a la formació clownesca des de 1998. Fins a 2016 ha impartit més de 200 cursos, pels quals han passat més de 2.500 persones, a Espanya, Portugal, Alemanya, Mèxic, Perú, Colòmbia, Costa Rico, Puerto Rico i Estats Units (a Las Vegas per a artistes del Cirque du Soleil).
 

En total s’han venut 2.000 exemplars i ha sortit ja la tercera edició

Compartiu aquesta notícia