Cerca avançada

Per nom

Àfrica Llorens Valls

Àfrica Llorens va néixer a Igualada fa 34 anys i va créixer a Tous (un petit poble de l'Anoia) fins als 22 anys. Després se'n va anar a la ciutat a estudiar, on es va enamorar profundament del circ, amb el que farà la seva carrera artística fins avui. Pel camí, va conèixer Amer, amb qui va aprendre la tècnica del mà a mà i va crear diverses peces curtes.

Són coneguts per ENVÀ, l'espectacle on barregen 250 kg de palla i 125 kg de massa humana. Amb l'Amer i gràcies a ENVÀ, crea la seva primera peça llarga amb què viatgen per Catalunya, la península i Europa durant 4 anys, actuant a festivals, teatres, ciutats, trobades, artistes, espais, iniciatives culturals... que enriquiran la mirada artística, professional i personal de l'Àfrica. Abans d'ENVÀ va participar com a artista al 19è circ d'hivern d'Ateneu 9 Barris i a l'espectacle BLOCK de NofitState Circus i Motionhouse, entre d'altres.

A més, i paral·lelament a ENVÀ, estudia gestió cultural i producció d'espectacles i festivals, fet que amplia la visió dels esdeveniments culturals i el paper dels artistes i de totes les persones al voltant de la cultura. Reflexiona sobre la importància que tenim totes les persones per a la humanitat. Organitza tots els esdeveniments possibles ajudant a l'Ateneu 9 Barris sempre que pot, ja sigui en producció o comissió artística des de 2018, a la Central del Circ coorganitza la Trobada de Mans a Mans des de fa anys.

L'Àfrica és una persona inquieta, activa, reflexiva, sempre disposada a ajudar els seus companys, compromesa amb el circ i la cultura, enamorada de la natura i les arrels, espiritual i sociable. Ara comença el seu camí en solitari sobre els escenaris sota el nom de Cia Moll de l'Os

Nom artístic:
Àfrica Llorens
Companyies:
Cia. Moll de l'Os
Àmbit:
Artistes de circ
Disciplines:
Acrobàcia a terra sense aparells, Altres equilibris, Mans a mans
Província:
Barcelona

Compartiu aquesta fitxa

Galeria

Espectacles