Cerca avançada

Per nom

Giulia Poltronieri

Gestora cultural des de 2008, ha treballat en nombrosos projectes culturals en l'àmbit de les arts escèniques i de la música. Ha sigut Directora de Programes de Teatre de Terrassa Arts Escèniques pel Servei de Cultura de l'Ajuntament de Terrassa amb tasques, entre d’altre, de programació artística dels teatres municipals. Anteriorment ha sigut responsable de programació del teatre Atrium de Viladecans i del festival Al Carrer i ha coordinant i organitzat varis festivals d’arts escèniques entre els que el Festival Píndoles i el festival IF Barcelona amb algunes tasques vinculades amb el comissariat de les peces que s’hi presentàven.

Al llarg de la seva carrera ha desenvolupat tasques molt diverses i que cobreixen casi tots els àmbits de la gestió cultural: des de la programació artística fins la gerència, passant per la distribució de companyies nacionals i internacionals i per la creació de festivals i projectes culturals, com per exemple el Festival Bonsai a Itàlia.

És professora del mòdul de Programació artística del Postgrau en Producció i Gestió d'Espectacles i Festivals de la Universitat de Barcelona i realitza tasques de consultoria per diferents companyies i artistes.

Finalment, col·labora activament amb diferents entitats de l’àmbit cultural, com Terrats en Cultura, de la que és membre de la comissió de programació i és membre actiu de la IETM - International network for contemporary performing arts.

 

Àmbit:
Gestió
Disciplines:
Administració, Gerència, Programació - Catalunya
Província:
Barcelona

Compartiu aquesta fitxa