Associa't: Formulari d'alta

Els camps d'aquest apartat són els que es mostraran a la part pública del web, la resta dels camps als següents passos romandran en la part privada.

Dades personals part pública

Política de protecció de dades
Donant compliment a la Llei 15/1999, de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, s’informa que les dades de caràcter personal que se sol·liciten en aquest formulari s’inclouran en un fitxer de dades el responsable i titular del qual és l’APCC. La recollida i el tractament automatitzat de les dades facilitades tenen l’única finalitat de la gestió administrativa de l’APCC (gestió econòmica de les quotes i altres serveis, la difusió de las activitats pròpies de l’associació i d’altres informacions d’interès pels associats). Les dades mai seran utilitzades amb una altra finalitat i seran tractades amb la màxima confidencialitat. Els usuaris poden exercir els seus drets d’accés, rectificació i cancel·lació, tot adreçant-se a l’APCC a través del correu electrònic apcc(ELIMINAR)@apcc.cat

Pujeu una imatge quadrada de 650px x 650px com a mínim

A partir d'aquest pas del formulari els camps romandran en la part privada.

Tria la modalitat

Dades personals part privada

Dades de contacte

Dades bancàries

La quota anual per ser soci/sòcia de l'APCC és de 120€.
El pagament es realitzarà en quatre quotes trimestrals de 30€, mitjançant domiciliació bancària.
El pagament de les quotes es fa efectiu entre l´1 i el 10 de gener, entre l´1 i el 10 d´abril, entre l´1 i el 10 de juliol i entre l´1 i el 10 d´octubre.

Dades professionals

Àmbit/s professional/s

Disciplina/es

Disciplina/es
Disciplina/es


Disciplina/es


Documentació obligatòria

Aval de 2 persones sòcies: cal que 2 professionals que et coneguin enviïn un mail a apcc(ELIMINAR)@apcc.cat

La junta de l'APCC valorarà la teva sol·licitud en la propera reunió i un cop hagi estat aprovada, ens posarem en contacte amb tu. Gràcies pel teu interès.