Cerca avançada

Per nom

Pepa Plana

Pepa Plana crea la seva companyia amb una clara intenció de fer teatre de pallassos pensats per a un públic adult i es així com estrena “De Pe a Pa” a la Fira de Tàrrega 98, amb el que després va anar a la Sala Muntaner on es va mantenir 8 mesos en cartell. Despres de més de 200 funcions per tot l’estat, encara segueix girant.

L’any 2000, presenta al IXè Festival de Pallassos de Cornellà l’espectacle “Giulietta” amb el que després torna a la Sala Muntaner per fer-hi temporada. Després de més de 300 funcions per tot l’estat, també encara segueix girant. Amb tots dos espectacles ha recollit varis premis a més de molt bones crítiques.

Es a la Fira de Tàrrega 2004 que presenta el tercer espectacle, “Hatzàrdia”, estrenat al Teatre Fortuny de Reus en el marc de la Fira de Circ-Trapezi 04. Es el primer cop que juga amb un codi no verbal. “L’atzar” estrenat al Teatre Tantarantana BCN al Novembre Vaca del 2004, es un espectacle inspirat en l´”Hatzàrdia”, de format més reduit tècnicament per així poder viatjar més facilment i representar-lo en espais més acollidors.

I es al Pallassodrom del 2010, que estrena el seu cinquè espectacle, "Penèlope", també sense text i que farà temporada durant tot el mes de maig a la Sala Muntaner de Barcelona.

Companyies:
Cia. Pepa Plana
Àmbit:
Artistes de circ
Disciplines:
Pallasso/a
Província:
Tarragona

Compartiu aquesta fitxa