La Different Orquestra - Always Drinking Marching Band

Companyies:

Director:
Martí Torras
Núm. d'intèrprets:
3
Membres de l'APCC en aquest espectacle:
Mickey de los Reyes Fernández
Fitxa Artística:

Mickey de los Reyes ”Pitu” 

Amant i apassionat del circ des de ben petit, es gradua com a Pedagog Musical a l’Escola Superior de Música de Catalunya (2017). Músic multiinstrumentista (bateria, percussionista, bombardí, sousàfon, gralla, teclat) ha combinat la seva formació musical amb la de pallasso i altres disciplines de circ (malabars i equilibris). S’ha format amb Alba Sarraute, Mila von Chobiak o Toni Arteaga en espais com el Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, Cronopis Espai de Circ o l’Aula de Teatre de Mataró. 

Actor de la Always Drinking Marching Band, (2016), Director Artístic del Carnestoltes de Mataró (2019 - 2021) i director musical de la Nit del Circ – Premis Zirkòlika de Catalunya (2017, 2019) a més de dirigir diversos espectacles de cultura popular. Toca amb grups com la Vilassar Big Band (2018) a la bateria, els Grallers del Pla de Bages (2016) a les percussions o el Paraigua (2015) amb el bombardí i la bateria. 

Roger Giménez

Pianista, trombonista i compositor, finalitza els estudis superiors de piano Jazz al Conservatori del Liceu de Barcelona i de trombó jazz. Posteriorment, es trasllada a Amsterdam per seguir creixent i desenvolupant la seva carrera artística al Conservatorium Van Amsterdam. Durant aquesta etapa treballa activament amb nombrosos artistes de l’escena holandesa, i també realitzant gires europees amb bandes com els nord americans Under The Streetlamp, Donna Van Dijk o The Spanish Mafia

Actualment segueix liderant els seus propis projectes: Roger Giménez Trio i DDM. Ho compagina treballant activament en diversos projectes, com la Cia FunDanMondays (Dan Arisa, fusió, performance), Jero Castellà (world music, fusió), [ROGER] & ElectroGralla (folk, música d'arrel, música electrònica/jazz), La Prima Vera (Pop-mestissatge) o La Glamour Band (disco/funk). També realitza composicions i direccions musicals de diversos espectacles teatrals.

Jaume Esteve

Trompetista de formació clàssica, es va formar a la Banda de Música del seu poble, Casinos, a València. Va passar per diverses formacions simfòniques i va acabar els estudis de trompeta clàssic a València. Com a músic d’orquestra de ball i músic de carrer va rodar pel País Valencià i per tota Espanya. 

Des de l’any 2005 resideix a Catalunya, on ha compaginat la feina de Professor de música a Secundària amb la participació en diferents formacions musicals com la Cobla-Orquestra Amoga, la Big band.cat o Els Catarres. Ha participat en diferents espectacles de la companyia Always Drinking Marching Band

Martí Torras 

Director, dramaturg i dibuixant. Llicenciat en en Belles Arts per la Universitat de Barcelona (1999) i en Direcció i Dramatúrgia per l’Institut del teatre (2009). Al llarg de la seva carrera ha creat i dirigit espectacles molt diversos que van dels cabarets als concerts teatralitzats, del gènere clown al teatre contemporani de text, passant per la dansa, el circ o espectacles creats per a públic infantil i familiar. Algunes de les seves creacions i espectacles teatrals són: Rhum (Premi Zirkòlika 2014), Rhümia (Gran Premi BBVA Zirkòlika 2016), El Tràmit, La taverna dels bufons, Ciara, Prime time o el "site specific" L’ànima del bus (Grec 2012).

Entre altres, al 2019 va crear i dirigir el Cabaret de la Fira Trapezi de Reus i el Cabaret de circ de la Mercè de Barcelona; al 2020 l’espectacle familiar Vers per on amb la cia. Pentina el gat i Ondina. El 2021 ha estrenat el cabaret musical Moonlight Serenade; Tranquila, un concert teatratlitzat sobre Chavela Vargas amb Celeste Alias, el nou espectacle i gira de Xavi Sarrià Que no s’apaguen les estrelles i ha escrit i dirigit Pòsit, un monòleg còmic sobre l’alzheimer i els beneficis que té l’humor en pacients i cuidadors.

Durada:
45 min- 1h15 min
Any estrena:
2021
Disciplines:
Boles, Maces, Pallasso
Tipus de públic:
Tots els públics
Tipus d'espai:
Carpa, Carrer, Sala
Música en directe:
Yes
Persona de contacte:
Mickey de los Reyes
Telephone:
685543167

Galeria

Altres espectacles de la mateixa companyia

Compartiu aquesta fitxa