La Different Orquestra - Always Drinking Marching Band

Companyia: Always Drinking Marching Band


La Gran Orchestra Internazionale Cucurella, una orquestra de ball de les de tota la vida, perd tots els seus músics just abans del concert.  Com si fossin les rates del Titànic, la majoria de músics i el dos cantants han abandonat el vaixell al darrer moment i a l’hora del bolo només queden el pianista i el trompetista. Què han de fer? Suspendre? Tal i com està el pati, no poden abandonar. Hauran de renovar-se o morir. 

Seran capaços de trobar una solució amb tan poc temps? El carrer està ple d’artistes anònims que es moren de ganes de sortir a escena, però és prudent deixar pujar als escenaris a gent estrafolària, fora de norma, que et pugui revolucionar el públic? Estaran disposats a acceptar a qualsevol estrany que sigui capaç de cantar, ballar i entretenir la gent encara que sigui diferent? 

“La Different Orquestra” és un homenatge a la vida de l’artista, un espectacle de pallassos, un concert en directe amb música d’ara i d'abans, un show amb molt d'humor que demana la interacció del públic, perquè el públic és el que fa diferent l'espectacle. El Show ha de continuar. I si no hi ha artista l’haurem de buscar. Avui pot néixer una nova estrella, i pots ser tu.  Perquè “La Different Orquestra” és una proposta única i irrepetible que veu en la diferència la major de les virtuts i riqueses humanes. Sigues tu mateix, i sigues diferent.

Director:
Martí Torras
Núm. d'intèrprets:
3
Membres de l'APCC en aquest espectacle:
Mickey de los Reyes Fernández
Fitxa Artística:

Mickey de los Reyes ”Pitu” 

Amant i apassionat del circ des de ben petit, es gradua com a Pedagog Musical a l’Escola Superior de Música de Catalunya (2017). Músic multiinstrumentista (bateria, percussionista, bombardí, sousàfon, gralla, teclat) ha combinat la seva formació musical amb la de pallasso i altres disciplines de circ (malabars i equilibris). S’ha format amb Alba Sarraute, Mila von Chobiak o Toni Arteaga en espais com el Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, Cronopis Espai de Circ o l’Aula de Teatre de Mataró. 

Actor de la Always Drinking Marching Band, (2016), Director Artístic del Carnestoltes de Mataró (2019 - 2021) i director musical de la Nit del Circ – Premis Zirkòlika de Catalunya (2017, 2019) a més de dirigir diversos espectacles de cultura popular. Toca amb grups com la Vilassar Big Band (2018) a la bateria, els Grallers del Pla de Bages (2016) a les percussions o el Paraigua (2015) amb el bombardí i la bateria. 

Roger Giménez

Pianista, trombonista i compositor, finalitza els estudis superiors de piano Jazz al Conservatori del Liceu de Barcelona i de trombó jazz. Posteriorment, es trasllada a Amsterdam per seguir creixent i desenvolupant la seva carrera artística al Conservatorium Van Amsterdam. Durant aquesta etapa treballa activament amb nombrosos artistes de l’escena holandesa, i també realitzant gires europees amb bandes com els nord americans Under The Streetlamp, Donna Van Dijk o The Spanish Mafia

Actualment segueix liderant els seus propis projectes: Roger Giménez Trio i DDM. Ho compagina treballant activament en diversos projectes, com la Cia FunDanMondays (Dan Arisa, fusió, performance), Jero Castellà (world music, fusió), [ROGER] & ElectroGralla (folk, música d'arrel, música electrònica/jazz), La Prima Vera (Pop-mestissatge) o La Glamour Band (disco/funk). També realitza composicions i direccions musicals de diversos espectacles teatrals.

Jaume Esteve

Trompetista de formació clàssica, es va formar a la Banda de Música del seu poble, Casinos, a València. Va passar per diverses formacions simfòniques i va acabar els estudis de trompeta clàssic a València. Com a músic d’orquestra de ball i músic de carrer va rodar pel País Valencià i per tota Espanya. 

Des de l’any 2005 resideix a Catalunya, on ha compaginat la feina de Professor de música a Secundària amb la participació en diferents formacions musicals com la Cobla-Orquestra Amoga, la Big band.cat o Els Catarres. Ha participat en diferents espectacles de la companyia Always Drinking Marching Band

Martí Torras 

Director, dramaturg i dibuixant. Llicenciat en en Belles Arts per la Universitat de Barcelona (1999) i en Direcció i Dramatúrgia per l’Institut del teatre (2009). Al llarg de la seva carrera ha creat i dirigit espectacles molt diversos que van dels cabarets als concerts teatralitzats, del gènere clown al teatre contemporani de text, passant per la dansa, el circ o espectacles creats per a públic infantil i familiar. Algunes de les seves creacions i espectacles teatrals són: Rhum (Premi Zirkòlika 2014), Rhümia (Gran Premi BBVA Zirkòlika 2016), El Tràmit, La taverna dels bufons, Ciara, Prime time o el "site specific" L’ànima del bus (Grec 2012).

Entre altres, al 2019 va crear i dirigir el Cabaret de la Fira Trapezi de Reus i el Cabaret de circ de la Mercè de Barcelona; al 2020 l’espectacle familiar Vers per on amb la cia. Pentina el gat i Ondina. El 2021 ha estrenat el cabaret musical Moonlight Serenade; Tranquila, un concert teatratlitzat sobre Chavela Vargas amb Celeste Alias, el nou espectacle i gira de Xavi Sarrià Que no s’apaguen les estrelles i ha escrit i dirigit Pòsit, un monòleg còmic sobre l’alzheimer i els beneficis que té l’humor en pacients i cuidadors.

Durada:
45 min- 1h15 min
Any estrena:
2021
Disciplines:
Boles, Maces, Pallasso
Tipus de públic:
Tots els públics
Tipus d'espai:
Carpa, Carrer, Sala
Música en directe:
Persona de contacte:
Mickey de los Reyes
Telèfon:
685543167

Altres espectacles de la mateixa companyia

Compartiu aquesta fitxa