Ta Circ Tun

Companyies:


Un circo cerrado, una troupe inexistente. Una mujer y su autómata viven solas con lo que queda de su circo. Un hombre llega de lejos, buscando trabajo en un lugar donde no hay, y a pesar de todo, se queda. El día a día los acercará hasta hacerlos latir en una historia de amor llena de ingenio y humor. El éxito puede ser simplemente encontrar la manera de vivir con aquello que tienes.

Un espectáculo de circo-teatro con música en directo que cuenta la historia de un circo arruinado capaz de generar energía para brillar con luz propia y salir a ganarse la "manjuca".

Director:
Roger Julià
Núm. d'intèrprets:
3
Membres de l'APCC en aquest espectacle:
Agustí Cardona Rosich
Fitxa Artística:

Direcció: Roger Julià Dramatúrgia: Roger Julià i Marta Gorchs Intèrprets: Marta Gorchs, Tanja Haupti i Vasily Música original: Tanja Haupt Escenografia: Martí Doy Construcció: Larry's SCCL, SusagnaNavó i Cia.Sifó Vestuari: Paulette San Martin Disseny d’il·luminació: Roc Laín Assessorament de circ: Adriano Carvalho Fotografia: Guillem Babitsch Vídeo: Arian Botey Disseny gràfic: Roger Pibernat i FiligranaProduccions Comunicació: Cia.Sifó iInés Cegarra Producció: Marta Soler Agraïments: Crispi Tuset,Jordi Marcos, famíliaRosich Bonvehí, BertaRubio i Ruth Garcia. Amb el suport de l'ICEC, Ca l'Estruch i l'Ajuntament de Sabadell, Circ Cric i Convent de les Arts.

Durada:
45 min- 1h15 min
Any estrena:
2023
Tipus de públic:
Tots els públics
Tipus d'espai:
Carrer, Sala
Música en directe:
Si
Persona de contacte:
Marta Gorchs
Telèfon:
678654876

Altres espectacles de la mateixa companyia

Compartiu aquesta fitxa