Ta Circ Tun

Companyia: Cia. Sifó


Un circ tancat, una troupe inexistent. Una dona i la seva autòmata viuen soles amb el que queda del seu circ. Un home arriba des de lluny, buscant feina a un lloc on no n’hi ha, i malgrat tot, es queda. El dia a dia els aproparà fins a fer-los bategar en una història d’amor plena d’enginy i humor. L’èxit pot ser simplement trobar la manera de viure amb allò que tens.

Un espectacle de circ-teatre amb música en directe que explica la història d'un circ arruïnat capaç de generar energia per brillar amb llum pròpia i sortir a guanyar-se la manjuca.

Director:
Roger Julià
Núm. d'intèrprets:
3
Membres de l'APCC en aquest espectacle:
Agustí Cardona Rosich
Fitxa Artística:

Direcció: Roger Julià Dramatúrgia: Roger Julià i Marta Gorchs Intèrprets: Marta Gorchs, Tanja Haupti i Vasily Música original: Tanja Haupt Escenografia: Martí Doy Construcció: Larry's SCCL, SusagnaNavó i Cia.Sifó Vestuari: Paulette San Martin Disseny d’il·luminació: Roc Laín Assessorament de circ: Adriano Carvalho Fotografia: Guillem Babitsch Vídeo: Arian Botey Disseny gràfic: Roger Pibernat i FiligranaProduccions Comunicació: Cia.Sifó iInés Cegarra Producció: Marta Soler Agraïments: Crispi Tuset,Jordi Marcos, famíliaRosich Bonvehí, BertaRubio i Ruth Garcia. Amb el suport de l'ICEC, Ca l'Estruch i l'Ajuntament de Sabadell, Circ Cric i Convent de les Arts.

Durada:
45 min- 1h15 min
Any estrena:
2023
Tipus de públic:
Tots els públics
Tipus d'espai:
Carrer, Sala
Música en directe:
Persona de contacte:
Marta Gorchs
Telèfon:
678654876

Altres espectacles de la mateixa companyia

Compartiu aquesta fitxa