Búsqueda avanzada

Por nombre

Elia Pérez Guisado

CAí és el nom d’una companyia de circ contemporani, un projecte artístic, escènic i personal. La línia de treball que utilitza la companyia consisteix a utilitzar el circ com un llenguatge de comunicació i d’expressió amb el qual porta a l’escena materials personals, reals, vius i espontanis.

Al 2015 creen el seu primer espectacle titulat No es la boca la que va a la cuchara sino la cuchara la que va a la boca, el qual es construeix a través de la recopilació d’històries reals i amb la intenció d’acostarse a les diferents realitats comunes del públic. Es va estrenar al Teatre Circo Price de Madrid i ha estat programat en diferents festivals d’àmbit nacional i internacional com Trapezi (Reus), TAC (Valladolid), Fit Carrer (Castelló), Sul Filo (Torino), Corpo(a)terra (Ourense), Festival des 30 ans du Thèâtre-Cirqule (Ginebra), Ripattoni in arte (Ripattoni), entre altres.

Al març de 2017 constitueixen amb 10 artistes el col·lectiu Arte Muhé. Un col·lectiu d’artistes que reuneixen diferents disciplines artístiques amb l’objectiu de donar sororitat a la dona en el món de les arts escèniques i que gira per tota la península. Al 2021 s’endinsen en un nou projecte anomenat MASA MADRE que s’estrena el passat 28 d’abril de 2023 al Teatro Circo Price de Madrid. Paral·lelament, acompanyen dos projectes de creació comunitària amb l’Ateneu Popular Nou Barris i amb el projecte Nilak (circ-teatre itinerant).

Compañías:
Cia. Caí
Ámbito:
Artistes de circ, Direcció artística i altres, Formadors/es en circ
Disciplinas:
Acrobàcia aèria, Corda llisa, Direcció d'espectacles, mirada externa, Manipulació d'objectes, Teles, Trapezi fix
Provincia:
tarragona

Compartir esta ficha

Galería

Espectáculos

Masa Madre