Búsqueda avanzada

Per nom

Alba Ramió i Güell

 Artista circense  i  performer, creadora escènica  i  ideació de projectes d’acció pedagògica i mediació amb l’art com a eix transversal.

El 2013 acaba la diplomatura d’Educació Social a la Universitat de Barcelona, actualment està en projectes que es nodreixen tant del circ i les arts vives com de la investigació i la pedagogia.

Forma part de la comissió de mediació i de gènere de la Central del Circ, també ha elaborat recentment la Maleta Pedagògica “Les Cures i el Circ” i està activa en un projecte comunitari del barri del Besòs Maresme i la Mina.

El 2018 acaba la formació de Formadora de Circ Social de l'Ateneu deNou Barris. El 2016 acaba la formació a l’Escola de Circ Rogelio Rivel (CAT) especialitzada en portés acrobàtics. 

Cofundadora i artista de la companyia: Cia. Capes (CAT 2016) un duo de mà a mà. Es forma amb la disciplina dels portés acrobàtics amb professors com Fernando Jorge Melki, Mahmoud Louertani i Hamza Benlabied, amb verticals amb Claude Victoria i Alexander Gavrilov, amb dansa amb professores com Mal Pelo, Andrés Corchero i Thomas Hauert, amb teatre físic amb Los Escultuores del Aire i amb performance amb la Semolina Tomic.

El 2018 és cofundadora i artista de la companyia: Ino Kollektiv (FR) de portes acrobàtics en fxmení amb la qual segueix treballant actualment i de la qual porta la producció pedagògica i la distribució a Catalunya i a Espanya. Amb la companyia forma part d'un nou projecte de circ, cant i psicologia: Ekco (MX-IT-FR-ES) i un altre projecte de circ espontani i d’improvisació amb la disciplina dels portés acrobàtics: Improportes (FR-ES) conjuntament amb una altre companyia de dones: kolektivo Konika.

El 2022 inicia la investigació personal pel projecte: Cavitat f.

Àmbit:
Artistes de circ, Formadors/es en circ
Disciplines:
Mans a mans, Verticalisme
Província:
Girona

Compartiu aquesta fitxa