Ambulant

Companyia: La Fam


Un petit i pintoresc circ acaba d'arribar a la ciutat després de recórrer centenars de quilòmetres amb els carros carregats de maletes i baguls. Busquen el lloc idoni on instal·lar-se. Ningú no sap d'on vénen, però expliquen que entre els seus membres hi ha alguns dels artistes més virtuosos de l'espectacle.

Artistes i músics munten i preparen en directe tota l´escenografia per a la funció. El circ és una gran família on conviuen junts, mengen junts, dormen junts… s'enamoren, discuteixen, ballen, juguen, es barallen… …junts.

Ambulant és un espectacle circense de sala de gran format, dirigit pel reconegut director Adrian Schvarzstein, i que combina la música en directe amb una posada en escena elaborada.

Ambulant és un homenatge als darrers circs clàssics de principis del segle XX. Una proposta poètica i intimista que versa al voltant de la idea del viatge enlloc.

Director:
Adrian Schvarzzstein
Núm. d'intèrprets:
9
Fitxa Artística:

Intèrprets: Víctor Segarra, Dídac Cano, Gustavo Arruda “Guga”, Amanda Wilson, David Tornadijo “Torna”, Paco Caravaca i Laura Barba

Músics: Manel Chust, Rubén Traver i Alberto Guardiola

Durada:
45 min- 1h15 min
Any estrena:
2022
Tipus de públic:
Tots els públics
Tipus d'espai:
Sala
Música en directe:
Persona de contacte:
sergi
Telèfon:
+34 696 748 488

Compartiu aquesta fitxa