Nus

Companyia: Cèlia Marcé Oller


L’espectacle Nus és una peça poètica de circ contemporani en solitari, que transita per la vivència d’un dol. Una història que neix d’una experiència personal, que al transformar-se en proposta escènica, és còmplice de qualsevol pèrdua.

La peça juga amb diferents elements en escena que creen l’imaginari de Nus, un univers on conviu la quotidianitat i la cruesa amb allò fantàstic i oníric.

L’element circense que apareix és el trapezi fix. El polipast, un sistema de politges que habitualment es fa servir com a punt d’anclatge en el món del circ, a Nus innova en la seva funcionalitat, tot esdevenint un element no només tècnic sinó també dramatúrgic. A més, durant l’espectacle, apareix un titella en forma de cavall. La relació entre l’artista i el cavall, dota de sentit la narrativa de la peça i immergeix l’espectador en l’univers de Nus. Per últim, el text teatralitzat pren rellevància al llarg de la peça, sent un element més en el llenguatge artístic de la proposta.

A més, l’obra integra la tècnica circense i la intenció artística dotant de sentit dramatúrgic els moviments logístics (col·locar el matalàs, accedir al trapezi,…) per aconseguir que sumin en el contingut.

En definitiva, Nus és un espectacle de circ contemporani que a partir de la poesia, la imaginació i tocs d’humor, vol visiblitzar sense complexos el dol i diverses maneres de transitar-lo.

Núm. d'intèrprets:
2
Membres de l'APCC en aquest espectacle:
Cèlia Marcé Oller
Fitxa Artística:

Direcció artística i intèrpret: Cèlia Marcé Oller

Acompanyament artístic: Georgina Vila Bruch, Sergi Lòpez i Pau Portabella

Música Original: Bru Ferri

Confecció màscara: Marta Lopez

Tècnic de so i llums: Gabriela Bianchi

Regidoria: Gerard Roca

Fotografia: Manel Sala (Ulls)

Vídeo: Gina Garriga

Durada:
45 min- 1h15 min
Any estrena:
2023
Tipus de públic:
Tots els públics
Tipus d'espai:
Carpa, Sala
Música en directe:
Persona de contacte:
Cèlia Marcé Oller
Telèfon:
678247183

Compartiu aquesta fitxa