Masa Madre

Companyia: Cia. Caí


DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE:

Neix de la necessitat personal de parlar del cos de la dona, de la decisió tant física com social de ser mare o no ser-ho i de l’acceptació del pas del temps.

MASA MADRE és un procés creatiu que porta implícita la producció d’un espectacle de circ contemporani en el qual es combinen tècniques aèries, text i moviment d’una forma expressiva, directa i real. Aquesta creació conté dues fases: Projecte solos, creació de dues peces interdependents MASA i MADRE (2021- 2022) i Projecte Barreja, creació d’un espectacle de sala en el qual aquestes dues peces cohabiten en escena (2022-2023). De manera paral·lela, la companyia ofereix la possibilitat de portar a terme un projecte pedagògic comunitari.

SINOPSIS MASA MADRE:

Ningú sap què passa amb les princeses quan s'acaba el conte. Segurament ens sorprendríem en llegir les segones parts que no han sigut escrites, perquè les històries continuen i pot ser que no ens passem la vida menjant anissos.

Una sala d’espera. Un forn a 200 graus. Una màquina d’escriure. El so d’unes sabates de taló. Una corda umbilical. 250 g de farina de blat. Un trapezi envellit. Dos cabells trenats. Una taula, un tamboret, un gerro, una rosa. Un món ideal.

En un univers atemporal, MASA MADRE ens evoca tot allò que ens manté vius, en constant desenvolupament, qüestionant si el destí de les persones és néixer, reproduir-se, o no, i envellir fins a la mort.

Gènere: Circ, tècniques aèries (corda i trapezi), teatre físic i text
Duració: 60 minuts
Espectacle de sala
Recomanat: +8 anys
Idiomes: castellá i catalá

Director:
Raül Garcia / Cia. Caí
Núm. d'intèrprets:
2
Membres de l'APCC en aquest espectacle:
Sabrina Catalán, Elia Pérez Guisado
Fitxa Artística:

Idea original: CIA CAí Direcció: Raül García Escriptura: CIA CAí, Raül García Disseny d’iluminació: Mateo Martínez Escenografia: Pau Seguí Composició musical: Mateo Martínez Intèrprets: Sabrina Catalán, Elia Pérez Acompanyament artístic: Cata Aguayo Rigger: Gastón Parraga Disseny gràfic: María Yin Audiovisual: Nico Nale Fotografies: Edu Laborda, Jose Luis Sánchez AGRAÏMENTS: Miguel Ruz, Manolo Martinez, Lulalum, Lyubomira Stoicheva, Manu Fusta, Mila Martínez, Sagrario Gómez, Vera Martínez i totes les persones que ens han prestat les seves històries.

Durada:
45 min- 1h15 min
Any estrena:
2023
Tipus de públic:
Tots els públics
Tipus d'espai:
Sala
Música en directe:
No
Persona de contacte:
Elia Pérez Guisado

Compartiu aquesta fitxa