Naguis & Bobas

Companyia: Boris Ribas


Naguis & Bobas són uns personatges molt divertits, inspirats en els pallassos clàssics: “Blanc” i “August”, un més gamberro i l’altre encarregat de posar ordre. L’objectiu és simple: fer un concert… i el fan però en el camí es topen amb equilibris sobre el rulo, verticals, funambulisme, acrobàcies, màgia i, sobretot, molt d’humor.

Naguis & Bobas és un espectacle de circ, sense text, és poesia visual que desafia el sentit comú, creiem que fer riure i passar una bona estona és una bona manera de millorar el món, si més no, és la nostra manera.

Un espectacle per a tots els públics, que funciona igual de bé al carrer, a sala i per suposat a la pista rodona d’una carpa, que és l’hàbitat natural dels espectacles de circ.

Director:
Jordi Aspa
Núm. d'intèrprets:
2
Membres de l'APCC en aquest espectacle:
Boris Caetano Ribas
Fitxa Artística:

Intèrprets: Boris Ribas I Ignasi Pujol Direcció: Boris Ribas Producció: Boris Ribas Decorat: Boris Ribas i Bernat Fugarolas Vestuari: Adriano Marçal i Cio Música, arranjaments i composició: Ignasi Pujol Mirada externa: Jordi Aspa Distribució: Montse Ferrer Col·laboracions: Circ Los, Circ Cric i Teatre Marduix

Durada:
45 min- 1h15 min
Any estrena:
2020
Tipus de públic:
Tots els públics
Tipus d'espai:
Carpa, Carrer, Sala
Música en directe:
Persona de contacte:
Boris Caetano Ribas
Telèfon:
671087031

Compartiu aquesta fitxa