Tartana

Companyia: Trocos Lucos


Tartana és una creació original de Trocos Lucos, un espectacle de caràcter desenfadat i un alt nivell tècnic a les principals tècniques circenses: la bàscula coreana i els equilibris sobre mans.
La dramatúrgia es desenvolupa a partir d'una investigació acrobàtica sobre l'ús d'una furgoneta com a element escènic i com a suport des de i cap a on saltar amb la bàscula. Els tres artistes en escena creen i desfan conflictes còmics arran de les seves personalitats peculiars, apropant-se al públic des de situacions tan absurdes com quotidianes i mostrant el seu costat més humà.
La tensió entre el risc de l'alçada acrobàtica i la innocència dels jocs mantenen el ritme i l'argument d'aquest espectacle, un viatge on pots trobar-te des d'un bus aletejant per l'aire fins a una baralla on la millor arma és lligar-se bé cordons de les botes.

Tartana és una proposta amb material innovador a nivell escènic i tècnic, on podràs gaudir de la precisió i la seguretat d'una impressionant tècnica de circ, un espectacle amb què sentir-te viu, mogut per la sensació de no saber si contenir l'alè o contenir el riure.

Director:
cía Trocos Lucos
Núm. d'intèrprets:
3
Membres de l'APCC en aquest espectacle:
Guillermo Tricas Cameo
Fitxa Artística:

Ismael Pérez Fandos

Juan de las Casas

Cira Cabasés

Guillermo Tricas Cameo​

Durada:
45 min- 1h15 min
Any estrena:
2020
Tipus de públic:
Tots els públics
Tipus d'espai:
Carrer
Música en directe:
No
Persona de contacte:
Ismael
Telèfon:
34 673 41 85 63

Galeria

Compartiu aquesta fitxa