Breaking Broken Dreams

Companyia: Las Cossas Nostra


Maple Staplegun: s'ha escapat de l'oficina i ha saltat als carrers, per demostrar al món que ella no és una secretària qualsevol.
Equipada amb els seus hula hoops, articles d'oficina i una actitud estrafolària, Maple està preparada per fer-nos comprendre que no tot el que veiem és el que sembla….

Comèdia física, improvisació i manipulació de hula hoops, acompanyada amb una connexió directa i intima amb el públic,  aconsegueix que el seu públic es sorprengui amb el seu nivell de tècnica circense i al mateix temps no es pugui contenir el riure.
Tot i que pot semblar un desastre, amb l’ajut del públic, arriba el sorprenent final, un número de proesa pura.

L’espectacle s’ha representat a més de 20 països, inclosos l’Índia, Kosovo i  Oman. Es va crear fa deu anys com a espectacle de carrer i un numero de cabaret, amb dues versions que s’han representate festivals i esdeveniments importants. Maple també ha aparegut com a convidada a la televisió i ha aparegut en dos espectacles de teatre.

Director:
Amelia Cadwallader
Núm. d'intèrprets:
1
Membres de l'APCC en aquest espectacle:
Amelia Cadwallader
Fitxa Artística:

Amelia és una artista australiana que viu a Catalunya. És artista multidisciplinar que va començar a actuar amb cinc anys. Amelia té més de 20 anys d'experiència en el sector de les arts escèniques i ha treballat de forma independent i en companyies com a artista, productora i representants enmés de 30 països, des de Kosovo a Fiji o Omán i Egipte. Ha actuat a milers de de festivals i esdeveniments, i entre els seus clients hi ha l'Ansan Street Festival, Christchuch Buskers, Formula 1, Dubai Mall o BMW.  Actualment és representat d'artistes de carrer per Edinburgh Fringe Festival.

"Amelia Cadwallader tenia el públic tenia el públic embadalit" - Masha Dimitri

"Un dels espectacles destacats de la nit...la seva actuació va tenir sincronització, habilitat i energia que feia el públic cridar més" - Johnny Melville

"... va mostrat grans habilitats en el seu número de hula hoop si va una crear una comèdia plena de complicitat" - Zirkólika

Durada:
30-45 min
Any estrena:
2011
Tipus de públic:
Tots els públics
Tipus d'espai:
Carpa, Carrer, Sala
Música en directe:
No
Persona de contacte:
Amelia Cadwallader
Telèfon:
628231894

Galeria

Altres espectacles de la mateixa companyia

Compartiu aquesta fitxa