Ens ajudes a conèixer millor la situació dels i les professionals del circ a Catalunya?

L'APCC  posa en marxa la segona enquesta adreçada a conèixer la realitat professional de les persones que treballen al sector a Catalunya, especialment artistes i professionals de la formació del sector. Disposar d'indicadors sobre la situació d'aquests  professionals facilita el coneixement més objectivable de la dimensió i les característiques del sector circense, així com la negociació amb les institucions. És a dir, a partir de saber  la situació actual i real del sector és més fàcil per a l'associació negociar i demanar millores a les institucions.

La teva resposta és molt important i no et prendrà més de 10 minuts.L'enquesta inclou preguntes sobre la formació adquirida, la compaginació amb d'altres tasques o feines, la conciliació familiar, els sous o els temes que més preocupen.

L’enquesta es pot respondre fins el 2 de maig i està oberta a tots els professionals del sector, socis o no socis de l'APCC. Si tens dubtes a l'hora de respondre-la ens pots contactar a través del correu apcc@apcc.cat.

Com hem fet sempre des de l'APCC, les dades es tractaran amb la més absoluta confidencialitat des de l'oficina de l'APCC, formaran part d'una estadística global i mai es faran públiques les dades concretes de cap persona.

Foto: Aïda Pascual Cia: Du'K'tO

L'Enquesta de professionals està especialment adreçada a artistes i formadors i formadores

Compartiu aquesta notícia