Un total de 19 formadors participen en el Curs de Protocols de Primers Auxilis per a Formadors de Circ

Un total de 19 formadors han participat aquest cap de setmana en el Curs de Primers Auxilis impartit pels fisioterapeutes James Wellington i Juncal Roman.

El curs, de 12 hores, ha proporcionat als formadors de circ els coneixements elementals per poder ajudar de forma eficient als alumnes i professionals del circ que es trobin en una situació d’emergència, ja sigui per accident o be per malaltia, i poder afrontar així aquests decisius primers minuts, amb la màxima seguretat.

James Wellingont  és director de "Perform Health Ltd", una empresa que proporciona serveis de fisioteràpia i massatge esportiu al sector de les arts escèniques, i col•labora amb La Central del Circ i l'escola de circ Rogelio Rivel. El 2012 ha estat cap de fisioteràpia de les cerimònies d’inauguració i clausura dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Londres.  Juncal Roman ha treballat, entre altres, amb artistes del Cirque Du Soleil, al Circus Space, i a les cerimònies d’obertura i clausura als Jocs Olímpics de Londres 2012.

El curs forma part del Cicle Formació de Formadors de Circ, que inclou propostes fins el mes de gener. L'APCC organitza des de l'any 2010, i de forma pionera a l'estat espanyol, aquest tipus de formació per a formadors de circ.

Una imatge del curs Foto: Antonio Alcántara

El curs, impartit per James Wellington i Juncal Roman, va tenir lloc a La Central del Circ els dies 23 i 24 de novembre i forma part del cicle Formació de formadors

Compartiu aquesta notícia