Merche Ochoa dóna un curs sobre les possibilitats del clown

Després dels cursos Didàctica dels aeris (17-18 maig), Història del circ (11-12 octubre) i Anatomia dels aeris (18-19 octubre), el cicle de Formació de formadors de circ ofereix la darrera proposta de l’any, El clown com a eina pedagògica, a càrrec de Merche Ochoa, que tindrà lloc els dies 8 i 9 de novembre a La Central del Circ, Barcelona.
El curs va a adreçat a formadors de circ, monitors de lleure, educadors, i interessats en conèixer tècniques bàsiques del clown per aplicar-les a la seva docència així com professionals del circ interessats en adquirir uns coneixements bàsics de clown.


Què pot aportar el clown als formadors de circ? En primer lloc, ens introdueix en el món de la dramatúrgia, ens aporta eines pedagògiques per desenvolupar la creativitat, ens permet transmetre valors com l’acceptació de la diferència, no tenir por al fracàs, poder acceptar les pròpies limitacions i treure’n partit... i tot sempre des de la vessant més lúdica. El curs treballarà l’atenció, el contacte amb el públic la presència i trobar-nos a gust a l’escena i també la consciència de les possibilitats i limitacions del nostre propi cos.


Merche 8a es dedica a la pedagogia del clown des del 1993 i actualment és directora i coordinadora pedagògica de “El Rinclowncito” , espai dedica a la formació regular de clown. Ochoa s’ha format a La Escuela de Arte Dramático de La Rioja i al Col•legi de Teatre de Barcelona. Ha estudiat clown amb Berty Tovias, Jonhy Melville, Eric de Bont, Jango Edwars i Philippe Gaulier.
Pallassa fundadora de Cía. La Flor con Bambas (espectacles infantils), Cía Trio por Narices, The Village Idiots Cía Papillon’s, Cía 8A- Cabaret O’Varios” , Cía Som 3d3 de Narració oral per adults i StarTres Companyia de pallasses.

Els monogràfic té un preu de 60 euros, 50 euros pels socis de l'APCC. El preu reduït s’aplica també als socis de l'Associació Gironina de Teatre (AGT) i els alumnes de Formació de Circ Social de l’Ateneu Popular 9Barris i les escoles membres de l'Associació Catalana d’Escoles de Teatre (ACET).


El programa ha estat elaborat per la Comissió de Formació de l’APCC.
Podeu descarregar-vos el programa aquí
I fer la inscripció aquí
 

Merche Ochoa té 20 anys d'experiència en pedagogia del clown

La darrera proposta del cicle de Formació de Formadors tindrà lloc a La Central del Circ els dies 8 i 9 de novembre

Compartiu aquesta notícia