Dues jornades dedicades al trapezi i els malabars celebraran els 10 anys de l’APCC a la tardor

Cronopis, espai de circ de Mataró, acollirà el cap de setmana del 26 i 27 de setembre la Jornada de Trapezi que forma part dels actes de celebració del desè aniversari de l’APCC. La jornada inclourà espai per a la pràctica, tallers de formació, xerrades i exhibició d’aquesta disciplina. En breu es farà públic el programa i s’obriran les inscripcions. La Jornada està organitzada per una comissió de socis voluntaris i compta amb la col·laboració de Cronopis.


Al cap de dues setmanes, en concret, divendres 9 d'octubre La Central del Circ acollirà la Jornada internacional de Malabars. La jornada inclourà una conferència de Jean-Michel Guy, vídeos de malabaristes d’inici de segle, debat i un cabaret de malabars. La Jornada està organitzada per l’APCC amb la col·laboració de La Central del Circ. En breu es farà públic el programa i s’obriran les inscripcions.


Els 10 anys de l'APCC

El 19 de desembre es va donar el tret de sortida als actes de celebració del desè aniversari de l'APCC amb un acte al Teatre Lliure, Des d'aleshores s'han editat i difòs vídeos amb imatges d’aquests deu anys i entrevistes, s'ha celebrat la Jornada internacional d'Acrobàcia (13 de març, Centrre Cultural Terrassa)  i  s'ha realitzat una trobada de les associacions de circ de l’estat espanyol (9 de maig, Fira traèzi de Reus). Pel 3 d'octubre esrà prevista una jornada de celebració popular i festiva.

L'Associació compta actualment amb 260 socis, gestiona La Central del Circ, fàbrica de creació de Barcelona i el portal Circat.cat per a la internacionalització del circ català i continua treballant per dignificar el circ, per fer créixer la professió i fomentar una major presència del circ en la cultura i en la societat.

Podeu llegir aquí el dossier de premsa del desè aniversari

Les jornades estan organitzades per l’APCC amb la col•laboració de Cronopis i La Central del Circ

Compartiu aquesta notícia