Samantha Guineu - The Return Of...

Compañías:


The return of.... Es una mezcla de clown, slap stick y hula-hoop actuado por Samantha Guineu, una antigua diva con un ego enorme.
Una super estrella que se siente molestada con el público pero es incapaz de vivir sin él y piensa que ella misma es casi demasiado estupenda para sí misma.
Con una gran confianza y auto importancia, Samantha está tan obsesionada consigo misma que olvida las cosas más sencillas y se encuentra envuelta en problemas físicos y accidentes - que nunca son su culpa.
El numero muestra un enfoque contemporáneo del elemento, mientras la artista explora las posibilidades del hula hoop en el contexto de slap stick y clowning.
Una fuerte presencia artística mezclado con una alta técnica de hula hoop, estupideces y una fuerte conexión con el publico, suman para conseguir el éxito de este numero.
El numero se desarrolló durante el Festival de Payasas de Circ Cric con el apoyo de profesoras cómo Daphné Clouzeau y Élise Ouvrier-Buffet.

Núm. de intérpretes:
1
Membres de l'APCC en aquest espectacle:
Amelia Cadwallader
Fitxa Artística:

Amelia és una artista australiana que viu a Catalunya. És artista multidisciplinar que va començar a actuar amb cinc anys. Amelia té més de 20 anys d’experiència en el sector de les arts escèniques i ha treballat de forma independent i en companyies com a artista, productora i representants enmés de 30 països, des de Kosovo a Fiji o Omán i Egipte. Ha actuat a milers de de festivals i esdeveniments, i entre els seus clients hi ha l’Ansan Street Festival, Christchuch Buskers, Formula 1, Dubai Mall o BMW.  Actualment és representat d’artistes de carrer per Edinburgh Fringe Festival.

"Amelia Cadwallader tenia el públic tenia el públic embadalit" – Masha Dimitri

"Un dels espectacles destacats de la nit...la seva actuació va tenir sincronització, habilitat i energia que feia el públic cridar més" – Johnny Melville

"... va mostrat grans habilitats en el seu número de hula hoop si va una crear una comèdia plena de complicitat” – Zirkólika

 

Duración:
Menys de 15 min
Año estreno:
2022
Disciplines:
Hula-hop, Pallasso, Teatre
Tipo de público:
Tots els públics
Tipus d'espai:
Carpa, Carrer, Sala
Música en directe:
No
Persona de contacte:
Amelia Cadwallader
Telefono:
628231894

Otros espectáculos de la misma compañía

Compartiu aquesta fitxa