Gran Sonata

Companyia: Cia Le Puant


Gran Sonata és l'últim gran concert del gran compositor de l'època barroca Sr. Puant. El que no sap la gent, és que és un compositor una mica especial. I és que el Sr. Puant ha sigut l'elegit per a fer el seu últim gran concert a l'època actual.

Però el nostre protagonista no sap que a l'època actual també tenim teatres. Ell es pensa que els teatres només existeixen a les èpoques antigues, ja que a l'època actual ho miren tot per aquells aparells rectangulars que en diuen televisió, mòbil o tauleta.

Així que decideix portar el seu propi teatre. El que passa que a la furgoneta no cap tot el teatre sencer, i només podrà portar la meitat de la platea i amb ella, les seves entranyes: un tros del seu camerino.

El que no sap el Sr. Puant, és que s'ha deixat els músics. I es pensa que el públic és la seva orquestra. Quan ho descobreixi, s'adonarà que no té orquestra per a fer el seu últim gran concert i haurà de buscar la manera: necessita algú del públic que sigui músic.

Dintre d'aquest gran embolic, podrem observar com és la vida del protagonista a les entranyes d'aquestes grades. Una part del seu camerino on tot s'hi val. Un món vestit de rosa on podrem intimar amb la vida del Sr. Puant i on el nostre protagonista somia, balla i juga a tenir aquella vida que fora els escenaris no té.

Gran Sonata, un espectacle ple d'humor i que no deixarà indiferent a ningú del públic. Un espectacle que gràcies a aquest, per fi podrà fer el seu últim gran concert.

Director:
Adrià Viñas
Núm. d'intèrprets:
2
Membres de l'APCC en aquest espectacle:
Adrià Viñas Puntí
Fitxa Artística:

Clown: Adrià Viñas

Intèrpret i cellista: Cisco Cruz / Teia Martínez

Cap tècnic: Guillem Pol Tècnic: Eudald Pont / Guillem Pol

Direcció, creació i idea original: Adrià Viñas

Mirada externa: Pep Massanet i Cisco Cruz Disseny i confecció de vestuari: Anna Ma Puntí Disseny i construcció d’escenografia: Adrià Viñas

Concepció de l’espai: Adrià Viñas i Marçal Bayona

Disseny de l’estructura: Tània Gumbau

Construcció de l’estructura: Cal Fullola i El Nus Trapella

Assessorament de maquillatge: Montse Tolosa

Quadres: Miquel Samaniego

Arxius de so: Cisco Cruz Disseny de so: Eudald Pont

Producció executiva: Cia Le Puant

Producció tècnica: Contracorrent

Amb el suport de: Cultura Banyoles - Ajuntament de Banyoles, Terrassa Cultura - Ajuntament de Terrassa i L'Estruch Fàbrica de Creació - Ajunt. de Sabadell.

Agraïments: Íngrid Calpe, Teatre Cirvianum (Torelló), Pep Massanet, Carles Bernal, Xavi Fernández, Gloria Díez, Naia Viñas, Anna Ma Puntí, Josep Ma Viñas, Montse Tolosa, David Marcé, Guillem Feixas

Durada:
45 min- 1h15 min
Any estrena:
2023
Disciplines:
Mim, Pallasso, Teatre
Tipus de públic:
Tots els públics
Tipus d'espai:
Carpa, Carrer, Sala
Música en directe:
Persona de contacte:
Adrià Viñas
Telèfon:
676047146

Altres espectacles de la mateixa companyia

Compartiu aquesta fitxa