L’APCC organitza una trobada d’associacions europees de circ

L’APCC organitza, amb motiu del seu 10è aniversari, una trobada amb associacions de circ europees per compartir coneixements sobre el sector del circ en els diferents païssos i sobre els seus associats, i establir les bases per eixos de treball comuns. La trobada tindrà lloc el 8 de desembre durant tot el dia a La Central del Circ, i comptarà amb l’assistència de representants de les associacions de professionals del circ de Süissa (ProCirque), Finlàndia (Circus Info) i Suècia (Manegen).


Paral•lelament, també s’han convocat representants de Circored i del sector professional del circ català. Els socis i sòcies de l’APCC també estan convidats a assistir a la jornada, només cal que avisin a través del mail apcc@apcc.cat.


El matí del dia 8 de desembre les diferents associacions presentaran les seves entitats i el context de la situació del circ en cada país, així com l’enquesta que cadascuna ha dut a terme per conèixer la realitat dels seus associats i associades. Per la tarda es compararan les diferents enquestes per posar sobre la taula els punts en comú i després es reflexionarà sobre la possibilitat d’endegar projectes comuns entre totes les organitzacions.
 

Els socis i sòcies estan convidat a assistir a aquest últim acte del 10è aniversari

Compartiu aquesta notícia