Cerca avançada

Per nom

Bernat Messeguer Pérez

Companyia catalano-balear dedicada a la creació i a la producció d’espectacles de circ i dansa contemporània. Des del 2015, la companyia desenvolupa un llenguatge escènic basat en el moviment acrobàtic i en la seva fusió amb la dansa, creant diversos espectacles amb els quals gira a nivell nacional i internacional.

In-Confort és un quartet dirigit per l’actor físic i ballarí Carlo Massari i coproduït per C&C Company (IT). La companyia aposta per la internacionalització de la seva primera producció, desenvolupant l’espectacle en diferents centres europeus com Espace Catastrophe (B) i Krakowski Centrum Choreograficzne (PL). L’obra s’estrena en juliol de 2017 a Mirabilia Festival (IT) i s’adapta a sala en gener de 2018 a L’Estruch Fàbrica de Creació de les Arts en Viu (CAT).

El segon projecte, Cafuné, és un duet acrobàtic amb música original en directe, dirigit per Pau Portabella i sota la mirada externa coreogràfica de Laia Santanach. L’espectacle compta amb la coproducció del Festival Circada (AN), on s’estrena Cafuné en juny de 2018. El projecte compta, a més, amb diversos suports a la creació i reconeixements, i s’ha representat en fires, festivals, sales i circuits tan destacats com FiraTàrrega (CAT), Teatre Principal de Palma (IB; on es realitza l'adaptació a sala en desembre de 2018), Internationale Kulturbörse Freiburg (D), Teatros UNAM (MX), Barcelona Districte Cultural (CAT) i Pobles de Circ (CAT).

A través del projecte Circ de Nadal 2020 de Cronopis, Espai de Circ a Mataró (CAT), la companyia va iniciar la seva tercera producció, Lume, que es va estrenar el juliol de 2021 a la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà. L’espectacle va recórrer diversos escenaris de Catalunya, Balears i Galícia, i va arribar puntualment a internacionalitzar-se.

Actualment la Cia. Du’K’tO ha finalitzat el procés creatiu d’A Rienda Suelta, que s’estrenarà a Fira Tàrrega ’23. L’espectacle parteix d’un material creat arran de la invitació a participar al festival Canarios Dentro y Fuera en l’edició de 2019, està dirigit per Lucio A. Baglivo i compta amb l’acompanyament coreogràfic de Laia Santanach. El projecte ha resultat guanyador del Premi del Públic Lola Casademunt 2023 durant la preestrena a la Fira de Circ al Carrer (CAT), i també del Premi Espai l’Amistat a la Creació Artística 2023, a Premià de Mar, amb un suport econòmic a la creació i que inclou la primera preestrena de l’espectacle  durant la festa major del municipi maresmenc.

Companyies:
Cia. Du'K'tO
Àmbit:
Artistes de circ, Formadors/es en circ, Tècnica
Disciplines:
Acrobàcia a terra, Acrobàcia a terra sense aparells, Acrodansa, Dansa, Equilibrisme, Il·luminació, Mans a mans, Verticalisme
Província:
Barcelona

Compartiu aquesta fitxa

Galeria

Espectacles