Cerca avançada

Per nom

Mickey de los Reyes Fernández

Amant i apassionat del circ des de ben petit, es gradua com a Pedagog Musical a l’Escola Superior de Música de Catalunya (2017). Músic multiinstrumentista (bateria, percussionista, bombardí, sousàfon, gralla, teclat) ha combinat la seva formació musical amb la de pallasso i altres disciplines de circ (malabars i equilibris). S’ha format amb Alba Sarraute, Mila von Chobiak o Toni Arteaga en espais com el Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, Cronopis Espai de Circ o Aula de Teatre de Mataró. 

Actualment és frontman, pallasso (2016) i Director Artístic (2022) de la Always Drinking Marching Band, però, entre altres, ha sigut Director Artístic del Carnestoltes de Mataró (2019 - 2021) i director musical de la Nit del Circ – Premis Zirkòlika de Catalunya (2017, 2019, 2021) a més d'haver dirigit diversos espectacles de cultura popular.

La seva trajectòria amb la Always Drinking Marching Band l'ha portat a formar part de diferents espectacles com El Carrer És Nostre (2016), Be Different (2018 - 2021) o La Different Orquestra (2021) treballant com a pallasso, frontman, presentador de gales i músic multiinstrumentista. 

El seu pas amb la Always Drinking Marching Band l'està portant a actuar en els millors festivals de circ i d'arts de carrer tant nacionals com internacionals actuant en Català, Castellà, Anglès i Francés. Alguns d'ells són: Ansan (Korea), Esbaiola't (Lleida), Aste Nagusia Bilbao, conductor de la Gala de Premis de Circ de Catalunya, Festival Internacional de Cirque et Fanfares de Dole (França), Spraoi (Regne Unit), La Mercè (Barcelona), FITKAM (Barcelona), Festival de Pallassos i Pallasses de Cubelles (Barcelona), Brass It (Portugal), La Strada (Àustria), Danmarks Internationale Gadeteaterfestival (Dinamarca), Limoux Brass Festival (França), Festival Arts Carrer (València), Festival de Pallassos i Pallasses de Cornellà (Barcelona), X Theatre Olympics Budapest (Hongría), Festival Enre9 (Lleida), SpancirFest (Croàcia), Festival Circ Cric (Barcelona). 

Àmbit:
Artistes de circ
Disciplines:
Bola d'equilibri, Boles, Maces, Monociclisme, Música, Pallasso musical, Pallasso/a, Xanques
Província:
Barcelona

Compartiu aquesta fitxa

Galeria