El Carrer és Nostre

Companyia: Always Drinking Marching Band


Des de 1997 l’Always Drinking Marching Band deixa la seva empremta genuïna i original pels carrers i places de tot el món. En els nostres inicis i amb el nostre primer espectacle Birra, sudor y lágrimas ens vam adonar del potencial que tenia aquesta fanfàrria, per la gran resposta del públic en ser la primera fanfàrria/brassband catalana en existir i de les primeres d’Espanya.. Van ser temps de laboratori, descobriment, coneixença i consolidació de la banda.

És a partir del 2004, i en veure que el públic demana més Always Drinking, que es crea un segon espectacle més elaborat i es consolida una estructura i un mètode de treball que fa donar un impuls definitiu a aquesta companyia. Havia nascut El Carrer és Nostre.

Amb aquest nom, El Carrer és Nostre, la companyia vol reivindicar el carrer com el millor dels escenaris, el més democràtic i universal on qualsevol cosa és possible.

L’espectacle té un format que s’ajusta a qualsevol tipus d’esdeveniment i situació. Al carrer som acústics i adaptables a qualsevol espai, no necessitem res més que un petit espai a peu de carrer on deixar anar la nostra música i els nostres gags. També tenim el format d’escenari, amplificats i amb una potència i força difícil de veure en altres formacions musicals. La barreja de la percussió, els vents i la guitarra elèctrica ens defineix com una brassband rockera.

L’espectacle El Carrer és Nostre està format per 8 músics i 1 frontman. Els arranjaments estan fets per aquesta formació i creen un so molt potent que permet jugar amb les diferents melodies, donant-li un so peculiar i treballat a l’hora. A part, l’Always Drinking, atorga un paper principal al “gag”, a la interacció amb el públic i, mitjançant el frontman, s’aconsegueix una barreja còmica i musical que fa de El Carrer és Nostre un espectacle original i irrepetible.

Des de 2005, El Carrer és Nostre ha acumulat més d’un miler d’actuacions i segueix realitzant-les a dia d’avui. L’èxit de l’espectacle rau en què és entenedor allà on vagi. La continua evolució de l’espectacle pel que fa a gags i repertori fa que any rere any sigui diferent i valgui la pena viure’l una i altra vegada.

Núm. d'intèrprets:
9
Membres de l'APCC en aquest espectacle:
Mickey de los Reyes Fernández
Durada:
Més de 1h15min
Any estrena:
2004
Tipus de públic:
Tots els públics
Tipus d'espai:
Carpa, Carrer, Sala
Música en directe:
Persona de contacte:
Juanjo Rico
Telèfon:
637445420

Altres espectacles de la mateixa companyia

Compartiu aquesta fitxa